Vrac

V

Inger și drac, un blestem blestemat, o crima nevinovata scăpata basma curata.

Pune tot ce nu-ti place la un loc, înmulțește-le cu 10 și fa-mi loc.Un defect emotional profesional falimentat, un cuget rătăcit in regretul de neiertat de-a fi ce sunt c-am fost uitat.

Astern cuvintele exact asa cum așteaptă la granița expresiei, le citesc si le șterg. Cer o reevaluare si încerc din nou. Parca nimeni nu mai vrea sa înțeleagă nimic. Oameni greșiți in momente greșite, rezultatul unor speranțe pripite de a înainta prin fapte si cuvinte. Fiecare reproșează și se scuza, drum liber către plângere de mila. Placi stricate emit același mesaj fără identitate, sens sau omogenitate. Cuvinte stricate preparate din frustrări si falsa sensibilitate care cer înțelegere si flexibilitate. Toate adunate sub un semn inoportun de unitate. Toate cer timp si-n timp am început sa le urăsc pe toate. Nimeni nu mai meșterește cu uneltele furnizate, toți sunt in greva pana la noi tratate, toate pe timpul meu …si-n timpul meu toate.

Gresez balamale sudate și la nevoie le pot gresa și-n rate, dintr-o convingere fonetica , ca orice balama sudata nu scârțâie gresata. Din spatele lor , din pod, se-aud bătăi și zumzete ciudate, sunt hoituri vechi și noi de gânduri deocheate. O loterie calculata, intre check-inuri  și ce dacă, intre „am fost” și „a fost o data”. Autodidact specializat pe valente multiple, în probleme nedeterminate ale unei crize subite, caut prin muncă să vindec rezultatul iar prin vindecare să justific căutatul.

 

Add comment

By ionut